Jollen, Båstad

Jollen Båstad

Lediga sommarveckor


Jollen, Båstad

Jollen, Båstad är ett boendet precis vid kanten av Malens skog och granne med hav, sandstrand och pool.  Närhet, ca 2km längs strandpromenaden, till Båstad centrum, hamn- och tennisområde. Boendet som är på 99 m2 är fördelat på två plan med kök, vardagsrum, toalett, samt uteplats på bottenplan. På ovanvåningen finns tre sovrum varav ett med utgång till balkong, samt badrum. Både terrass och balkong är i söderläge.


Husets utrustning

I huset finns kyl/frys, elspis, köksfläkt, mikrovågsung samt köksutrustning för självhushåll för sex personer.  Tvättmaskin, dusch och toalett. Tre stycken sovrum med totalt fyra st sängar med täcken och kuddar varav ett rum med en dubbelsäng och två rum med varsin extra bred säng. Det finns även en bäddsoffa med två sängplatser i vardagsrummet och en stor eldriven uppblåsbar extrasäng som är placerad under trappen. Bland övrig utrustning kan nämnas att det finns TV, utegrill och två st cyklar. 


Vägbeskrivning

Karta

Vi utgår från Malmö. Du åker norrut på E6/E20 över Hallandsåsen. När du kört över Hallandsåsen så följ skylt mot Båstad, Norrvikens Trädgårdar. Kör av vid avfart 39 och sväng sen vänster in på Hallandsvägen (väg 115) och kör ca 4 km tills du kommer fram till en rondell där fortsätter du rakt fram på Hallandsvägen, kör ca 1.6 km. Sväng höger in på Roxmansvägen precis efter Pensionat Hjorten. Håll sen vänster vid pensionatet, och fortsätt rakt fram, förbi tre små vägar till höger (varav den första ligger precis efter pensionatet). Sväng därefter in på nästa lilla väg till höger (den fjärde). Mittemot denna väg ligger en stor poolanläggning. Parkeringsplats nummer 76 tillhör vårt hus. För att hitta personalstiftelsens hus går du till den höga skorstenen, och svänger vänster. Vårt hus ligger i mitten av längan till vänster. Vårt förråd ligger i kanten av längan, närmast skorstenen.